Software op school

De digitale trein raast voorbij. Mis hem niet en ga net zoals andere scholen aan de slag met software, speciaal ontworpen voor scholen. 

Vind softwareoplossingen waarmee je leerlingen bij de les blijven en leerkrachten hun werk beter kunnen uitvoeren. Wij bieden scholen software tegen zeer interessante voorwaarden. 


We helpen jouw school graag met de juiste keuze van software.

Contacteer ons

Softwareaanbod

Alle software
Alle software
Chrome Education 
Upgrade

Google Workspace for  Education Standard
Teaching and Learning Upgrade
Google Workspace for Education Plus
Chrometoestellen kunnen centraal beheerd worden via de Google Admin console. Hiervoor heb je Chrome beheerlicenties nodig. Via de Chrome Education Upgrade kan je gemakkelijk een grote groep Chrome-apparaten en -gebruikers bundelen en beheren.
 
Een Chrome Education Upgrade is te gebruiken voor het beheer van één Chromebook.
Licenties verlengen

Google Workspace for Education Standard bouwt verder op Education Fundamentals en biedt verbeterde beveiliging via Security Center, meer zichtbaarheid met tools zoals geavanceerde audit logboeken en meer besturingselementen zoals geavanceerd mobiel beheer om online leren nog veiliger te maken.

De Teaching and Learning Upgrade bouwt verder op Education Fundamentals of Education Standard om de educatieve impact van leerkrachten te vergroten door geavanceerde videocommunicatie mogelijkheden te bieden in Google Meet, functies om de klas ervaring te verrijken in Classroom en nog wat andere tools.

Google Workspace for Education Plus (voorheen G Suite Enterprise for Education) bouwt voort op Education Fundamentals, Education Standard en de Teaching and Learning Upgrade. Dit is de ultieme editie voor een uitgebreide oplossing met geavanceerde beveiliging en analytics, onderwijs- en leermogelijkheden en meer.

Offerte aanvraag
BookWidgets 
accounts

Maak je eigen interactieve oefeningen en automatisch beoordeelde tests in slechts enkele minuten.


Zet je papieren toetsen om in interactieve quizzen of werkbladen die werken op Chromebooks en andere apparaten. Maak op maat gemaakte kruiswoordraadsels, bingobladen, geheugenspellen en nog veel meer.

 
StudyBee 
jaarabonnement

Met de StudyBee beoordelingstools kan je het werk van jouw leerlingen onmiddellijk beoordelen in Google Classroom, en feedback geven.
 

Beoordeel rechtstreeks oefeningen en toetsen binnen de Google Classroom-omgeving. StudyBee's doel is om het beoordelingsproces voor leerlingen eenvoudiger en transparanter te maken en tegelijkertijd de werkdruk voor leerkrachten te verminderen.

Schoolupdate
jaarabonnement

In samenwerking met onze Nederlandse partner Schoolupdate.nl bieden we leerkrachten en ICT-coördinatoren leertrajecten aan rond het gebruik van ICT & Media op de Schoolupdate Academie. 


Kies voor een jaarlijks individueel abonnement of schoolabonnement en ontdek ons breed aanbod van kwaliteitsvolle Google for Education opleidingen op de Schoolupdate Academie.

Directprint 
accounts

Of je nu een school of een hele schoolgroep van 100 tot 100.000 leerlingen beheert, directprint.io helpt je met het printen van je leermateriaal, presentaties of documenten die op jouw Chromebook staan.

In tegenstelling tot andere printbeheeroplossingen, is directprint.io speciaal ontworpen voor Google Workspace for Education en Chromebooks.

Offerte aanvraag
Neverware CloudReady
bundel           

Neverware en Google slagen de handen in elkaar en bieden een CloudReady + Chrome Education Upgrade bundel. Op zoek naar een Chromebook-ervaring op computers die je al hebt? Dat is mogelijk! Transformeer je computers zodat ze gemakkelijk te beheren zijn en nooit vertragen met CloudReady. 


Duizenden scholen over de hele wereld hebben hun bestaande computers al gemoderniseerd door CloudReady te installeren om ze naar Chrome-apparaten te converteren. 


Wil je een oude PC of laptop omvormen tot een Chromebook? Dan is deze bundel ideaal.

The Rentcompany
Chromebook-abonnement

Het alles-in-1 Easy4u abonnement bestaat uit: Chromebook, service software en verzekering. 


Dankzij dit full service abonnement kunnen leerlingen, leerkrachten en onderwijsinstellingen tegen aantrekkelijke voorwaarden een laptop kopen of huren zonder toetsing van kredietwaardigheid. Iedereen krijgt zo toegang tot digitaal onderwijs.

SpinBackup
jaarabonnement

Bescherm jouw SpinBackup is een gegevensbeschermingsplatform dat ontworpen is om een back-up te maken van jouw Google Workspace-gegevens. Met een jaarabonnement beschik je over:


  • Cloud-to-Cloud back-up 
  • Dataveiligheid
  • Gegevensbeheer
  • 24/7 ondersteuning
LumApps 
jaarabonnement


LumApps for Education, het door Google aanbevolen intranet voor Google Workspace, verrijkt de ervaring van leerlingen en medewerkers met een unieke en gezamenlijke werkruimte. Betrek alle belanghebbenden in je digitale ecosysteem. Post er je interne communicatie en educatieve content zoals je school- of universiteitsnieuws.


Dankzij het platform verbind je alle interne en externe gebruikers naadloos met elkaar: leerlingen, leerkrachten, alumni, ouders, administratie, bestuursleden, enz.


Elke afdeling kan communiceren, kennis delen en samenwerken aan projecten in dezelfde digitale werkruimte.

Offerte aanvraag
Netop Vision jaarabonnement            

Hou je leerlingen bij de les in het digitale klaslokaal met de software van Netop Vision. Bekijk alles wat ze zien op hun schermen. Druk gewoon op de knop om de schermen en toetsenborden van de leerlingen te vergrendelen. Met Netop Vision kan je ook het scherm van de leerkracht delen met alle leerlingen. Je scherm komt vervolgens op elk apparaat. 


Jouw klas, jouw regels. Met één druk op de knop beperk je de webtoegang, zodat studenten veilig en on-task blijven. 

Offerte aanvraag