Promotie Acer Chromebook Spin 512 met gratis licentie

Deze promotie is afgelopen.

Acer Chromebook Spin 512

Chromebooks zijn de go-to apparaten voor het onderwijs! Ze zijn goedkoop, snel, eenvoudig te gebruiken en voldoen aan alle wensen van het onderwijs. Ze werken naadloos samen met de Google for Education Apps zoals Google Classroom en Google Drive. 


Samen met onze partner Acer hebben we een mooie promotie uitgewerkt! Bij aankoop van een Acer Chromebook Spin 512 krijg je de Chrome Education Upgrade licentie er gratis bij. De Acer Chromebook Spin 512 is exclusief via Fourcast for Education verkrijgbaar.


De aankoopprijs voor de Acer Chromebook Spin 512 (licentie niet inbegrepen) is 275 excl. BTWBestel nu je devices om je voor te bereiden op volgend schooljaar en wees zeker van de uitlevering voor de start van het nieuwe schooljaar. Deze promo is geldig tot 8 maart 2021
Plaats je bestelling

Specificaties Acer chromebook spin 512

Acer Chromebook Spin 512
Met een beeldverhouding van 3:2 is er meer verticale schermruimte om informatie te lezen op het 10-punts multi-touch HD+ scherm. Met 18% meer verticale hoogte dan gewone 16:9-schermen is er meer lengte om op te lezen.

De Acer Chromebook Spin 512 heeft een laag stroomverbruik en responsieve software dankzij de nieuwste Intel® processor. De extra prestaties zorgen ervoor dat zeer grafische klasprojecten vloeiender verlopen, zodat taken sneller worden uitgevoerd.

De schokbestendige behuizing, getest volgens de militaire norm (MIL-STD 810G), is bestand tegen dagelijkse slijtage. Hij kan een gewicht van 60 kg dragen, de schokabsorberende bumper en het versterkte ontwerp beschermen de onderdelen en hij overleeft vallen van 122 cm. Dankzij het unieke afwateringsontwerp kan 330 ml vloeistof over het toetsenbord worden gemorst.

Shale Black - 12" HD+ Multi-Touch IPS - Intel® Pentium® Silver N5000 - 4GB DDR4 - 32GB eMMC - Intel® UHD Graphics 605 - No ODD - Intel® Wi-Fi 5 AC 9560 (2x2) + 
BT 5 - 45 Wh battery - Front: HD webcam with Wide Viewing Angle + 
Back: 8MP Auto-Focus webcam - TPM H1 - AZERTY Keyboard