Een end-to-end adaptieve leerervaring bestaande uit eenvoudige, betrouwbare en betaalbare producten.

Acer for Education

Innoveren, verbinden en versterken

Het meest waardevolle van Chromebooks volgens Acer ligt in de kracht ervan om kennis te verspreiden. Ze zien het als hun verantwoordelijkheid de generatie van vandaag te voorzien van de instrumenten die zij nodig heeft om de vaardigheden van de 21e eeuw te ontwikkelen en te slagen in het informatietijdperk.


Voor het klaslokaal van de 21e eeuw is meer nodig dan alleen een aantal devices. Acer heeft een uitgebreid ecosysteem opgebouwd om innovatieve en uitgebreide oplossingen te kunnen bieden aan de onderwijsgemeenschap. Samen met  hun partners investeren ze in de toekomst van het onderwijs om de volgende generatie een betere toekomst te bieden.

Binge-leren met Schoolupdate en Acer

Per aankoop van vijf Acer Chromebooks ontvangt je school een gratis licentie 

voor ons online leerplatform Schoolupdate.

Ontdek de promo

Leren buiten het klaslokaal

Het uitgebreide productassortiment van Acer ondersteunt het leerproces bij elke stap, waardoor alle onderwerpen kunnen worden verkend, in elke situatie en zelfs buiten de klasmuren. 


Hun hardwareoplossingen omvatten tablets, 2-in-1-apparaten, notebooks, Chromebooks, desktops, monitoren en projectoren, allemaal ontworpen ter ondersteuning van dynamische en interactieve leeromgevingen. Wij bieden de Chromebooks van Acer aan. 


De exploratie door middel van technologie is een recht, geen voorrecht. Daarom maakt Acer betaalbare producten die betrouwbaar en robuust zijn, wat resulteert in een lagere Total Cost of Ownership.

Aanbod Chromebooks
Acer for Education

Ontdek ons aanbod chromebooks van Acer

Contacteer ons