Duurzame opleidingen

Gebruik jij ict met oog op de toekomst? Fourcast for Education biedt opleidingen voor zowel de hele organisatie als ieder individu, strevend naar een effectieve en duurzame digitale transformatie.


Ontdek ons ruim pedagogisch aanbod!

Opleidingsaanbod

OPLEIDINGSKALENDER

Ontdek alle open opleidingen en workshops in onze kalender. Schrijf je in voor de opleidingsdagen rond Google Workspace for Educatoin of Microsoft 365 in Kortrijk of Antwerpen.

Meer weten
OPLEIDING OP MAAT  

We bieden vraaggestuurde opleidingen aan. Benieuwd naar ons ruime aanbod aan onderwerpen? Ontdek alle mogelijkheden hier!Meer weten
i-LEARN

i-Learn biedt digitale tools en ondersteuning aan om snel en eenvoudig leertrajecten op maat van elke leerling te creëren.Meer weten
MEDIAWIJSHEID

Mediawijsheid is een basis-competentie voor iedereen. Dankzij deze vormingen word jij wegwijs in de digitale wereld!

 Meer weten

Unieke aanpak door focus op effectiviteit en duurzaamheid van professionalisering!

Door middel van duurzame opleidingen, bootcamps, trajecten en workshops willen wij leerkrachten het vertrouwen geven ict op de juiste manier in te zetten. Je vindt bij ons een ruim aanbod aan praktische opleidingen hedendaagse platformoverschrijdende ict-toepassingen. De opleidingen gaan door in Kortrijk, een innovatieve experienceruimte van 360m2. We zijn ervan overtuigd dat "hands-on" de beste manier is om nieuwe tools aan te leren. Je wordt meteen ondergedompeld in onderwijs van morgen. Ben je opzoek naar een opleiding op maat? Je kan ons ook uitnodigen bij jou op school. We zijn flexibel wat betreft inhoud, samenstelling en duur van de sessies.


Om een effectieve en innovatieve ict-visie op school te hanteren moet heel je team aan boord zijn. Budget is vaak een boosdoener voor scholen waardoor soms bespaard wordt op de pedagogische ondersteuning voor het team. Fourcast for Education wil dit aanpakken en scholen helpen bij hun digitale reis. Per aangekochte beheerde Chromebook bij Fourcast For Education krijg je als school €5,00 pedagogisch budget dat je vrijblijvend kan spenderen binnen ons pedagogisch aanbod.