Het online leerplatform waar leerkrachten alles leren over ict & media.

Up-to-date over de nieuwste technologiëen

In samenwerking met onze Nederlandse partner Schoolupdate.nl bieden we leerkrachten en ict-coördinatoren leertrajecten aan rond het gebruik van ict & media op de Schoolupdate Academie. 

We denken allemaal wel eens: zou het niet beter zijn om mezelf te blijven ontwikkelen? Het antwoord is ‘ja’! Het volgen van opleidingen helpen hierbij. Als leerkracht wil je niet stilstaan, maar in beweging blijven. Wij helpen scholen en leerkrachten om steeds up-to-date te blijven over de nieuwste technologieën. Door middel van opleidingen kan je het  nodige vertrouwen krijgen om ict op een effectieve manier in te zetten op jouw school. 

Ontdek ons breed aanbod van kwaliteitsvolle platformoverschrijdende opleidingen op de Schoolupdate Academie en volg overdag of 's avonds lesOntdek hieronder mogelijkheden en tarieven voor een abonnement op Schoolupdate.


Schoolupdate Academie biedt een antwoord op 
volgende problemen bij professionalisering:

Te weinig budget

Met het jaarlijkse nascholingsbudget kan elke leerkracht een jaar lang toegang hebben tot alle leermodules in Schoolupdate (20 trajecten).

Geen tijd

Via ons leerplatform kan je op elk moment van de dag een (deel van) module volgen, een kwartiertje over de middag, tijdens de LO-les en ‘s avonds als de kinderen in bed zitten.

Opvolging en vragen

Intern hebben wij een product specialist voor Schoolupdate, hierdoor kan je jouw problemen of struikelblokken snel aankaarten en zijn deze snel van de baan.

(Zelf)evaluatie

Veel modules worden afgesloten met een praktijktest om te zien of je de inhoud onder de knie hebt.

Lifelong learning

Onze modules worden non-stop aangevuld en bijgewerkt, je hebt het hele jaar door toegang tot het platform.

Kwaliteit

Al onze trainingen zijn gemaakt door leerkrachten die nog steeds actief in het onderwijs staan en die daarnaast allemaal gecertificeerde educators zijn.


inhoud van online opleidingen Schoolupdate

Inhoud van de online opleidingen

De inhoud kan bepaald worden door de school of directeur, er kan een persoonlijk traject aangeboden worden waarbij de school kiest welke modules aangeboden worden. 

Online dashboard Schoolupdate

Online dashboard

Binnen het online dashboard van Schoolupdate krijgt de directie of ict-coördinator een mooi overzicht van de vooropgestelde en gevolgde opleidingen van hun team. Het dashboard maakt het mogelijk om intern doelstellingen en deadlines aan de opengestelde opleidingen te koppelen.

​Tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor de verschillende bundels voor het Schoolupdate platform. Je kan kiezen tussen 12, 24 of 36 maanden toegang tot het leerplatform. Gelieve jouw bestelling te plaatsen door onderstaande form in te vullen. Je kan zowel een individuele bestelling plaatsen als een bestelling voor jouw school.

 GOOGLE OF MICROSOFT0-50 50-100  100-150
 1 jaar € 69 € 59 € 49
 2 jaar
 € 59 € 49 € 39
 3 jaar € 49 € 39 € 29
BUNDEL*
(GOOGLE + Mediawijsheid OF MICROSOFT + Mediawijsheid)
0-50 50-100  100-150
 1 jaar € 99 € 89 € 79
 2 jaar
 € 89 € 79 € 69
 3 jaar€ 79 € 69 €59
BUNDEL ALL-IN
(GOOGLE + MICROSOFT + Mediawijsheid)
0-50 50-100  100-150
 1 jaar € 119 € 109 € 99
 2 jaar
 € 109 € 99 € 89
 3 jaar€ 99 € 89 € 79

Bestel je abonnement op Schoolupdate