Onze oplossingen

Vind de juiste Google for Educationoplossing en -opleiding voor je school - wij kunnen je helpen!

Google for Education

Google for Education

Verander hoe leerkrachten en leerlingen leren en samenwerken met de tools van Google Workspace for Education. Ontdek hoe Googletools leerkrachten en leerlingen helpen digitale vaardigheden voor de toekomst te ontwikkelen.Meer informatie
nascholing

Nascholing

Door middel van opleidingen, trajecten en workshops willen wij leerkrachten het vertrouwen geven ICT op de juiste manier in te zetten. Je vindt bij ons een ruim aanbod aan praktische opleidingen rond Google for Education en andere hedendaagse ICT-toepassingen.


Meer informatie
Google Classroom

Google Classroom

Ontdek het krachtige digitale onderwijsplatform voor ICT-integratie in de klas. Google Classroom, het digitale klaslokaal, is een van de apps uit het Google Workspace for Educationpakket.

Meer informatie
hardware

Hardware

Maak je school toekomstbestendig met onze hardwareproducten. Fourcast for Education helpt je op weg om de juiste keuze van hardware te maken, van een Chromebase en Chromebox tot een digitaal bord en een oplaadkar. 

Meer informatie
Google Drive

Chromebook

Maak het onderwijs effectiever en aantrekkelijker met betaalbare Chromebooks. Start nu met Chromebooks op jouw school! Bekijk ons aanbod van Chromebooks hier.

Meer informatie
software

Software

Maak je school toekomstbestendig met ons aanbod van software oplossingen. Ontdek hoe de software betere leerervaringen creëert.Meer informatie