HET FOURCAST FOR EDUCATION TEAM

Klaar om jou te helpen met je ICT-vraagstuk!

Het DNA van Fourcast for Education? Studenten actief laten leren, altijd, overal en met elk budget. We helpen scholen om ICT en media zinvol en pedagogisch in te zetten en de stap naar digitalisering te nemen. Als onderneming die het onderwijs door en door kent willen we samen met de school op zoek gaan naar de beste oplossing om Google Workspace for Education te implementeren in de klas.

Wij geloven dat mensen uit het onderwijsveld altijd en overal leren en voortdurend in ontwikkeling zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen op de hoogte blijft via onze blogs en e-trainingen.

Change Management

Met een gericht change management helpen wij met een snelle oplossing en tastbaar resultaat, waarbij heel de school in beweging wordt gebracht om mee hun schouders te zetten onder het traject.

Opleidingen & workshops

ICT en media-opleiding zijn belangrijk voor hedendaags kwaliteitsvol onderwijs. Door middel van opleidingen en workshops willen wij deelnemers het vertrouwen geven dat zij over de innovatieve capaciteiten beschikken om dagelijks ICT op de juiste manier in te zetten. 

Meer info
Google Experienceroom Fourcast for Education

Ons Verhaal

Eerste Google Certified Innovator Academy in de Benelux

David voltooit het Google for Education Certified Innovator-programma. De eerste Belgische Google Certified Innovator is een feit.

Google for Education in België

Fourcast organiseert het eerste Google for Education event in België, in Brussel. 

Fourcast for Education is geboren!

We maken ons los van Fourcast en richten Fourcast for Education op. Spannend! 

Edu on Tour

De officiële lancering van Edu on Tour. Vijf dagen lang geven we presentaties over Google for Education en Google Classroom. Onze experts komen naar een stad met demos en hands-on sessies over digitale Google tools die scholen kunnen gebruiken.

Partner Google for Education

Onze langdurige relatie en inzet met Google for Education wordt beloond en versterkt met een Focus Partner Status-update.