HET FOURCAST FOR EDUCATION TEAM

Klaar om jou te helpen met je ICT-vraagstuk!


Het onderwijs staat op een uniek kantelpunt: dankzij een paar ingrepen kunnen we er definitief voor zorgen dat iedereen beter onderwijs krijgt. Als klankbord en technologische partner helpt Fourcast For Education daarom dagelijks honderden scholen met hun digitalisering. Sommigen sectorgenoten verkopen enkel hardware, anderen ook software. Fourcast For Education gaat nog een stap verder: wij leren leerkrachten hoe ze technologie zinvol kunnen inzetten.


Hoe werkt Fourcast for Education?


Er zijn verschillende manieren waarop Fourcast For Education met scholen samenwerkt. Soms gaat het om vrij korte trajecten, waarbij we bijvoorbeeld langskomen voor een activerende en inspirerende pedagogische studiedag rond innovatie. Andere scholen nemen dan weer enkel hardware of software van ons af, maar het liefst werken we via een langlopende samenwerking. Onze experts maken in zo’n geval een doorlichting van de bestaande situatie op vlak van digitalisering en helpen vervolgens bij de verdere uitrol van het traject. 


Al onze opleidingen worden steeds gegeven door mensen die zelf in het onderwijs staan of stonden, zodat ze zich perfect kunnen inleven in de problemen waar scholen op botsen.


Wat biedt Fourcast aan?


Fourcast For Education biedt weliswaar technologie van verschillende spelers aan, maar pakt toch het liefst met Google for Education uit. Zowel hun hard- als software is niet alleen krachtig en gebruiksvriendelijk, maar bovenal betaalbaar. We zijn dan ook trots dat we ons als enige van de hele Benelux Google Specialized Partner EDUCATION mogen noemen. Op onze site vind je een overzicht van alle oplossingen en het pedagogisch aanbod van Fourcast For Education.

Leer ons team kennen

Ons verhaal

Eerste Google Certified Innovator Academy in de Benelux

David voltooit het Google for Education Certified Innovator-programma. De eerste Belgische Google Certified Innovator is een feit.

Google for Education in België

Fourcast organiseert het eerste Google for Education event in België, in Brussel. 

Fourcast for Education is geboren!

We maken ons los van Fourcast en richten Fourcast for Education op. Spannend! 

Edu on Tour

De officiële lancering van Edu on Tour. Vijf dagen lang geven we presentaties over Google for Education en Google Classroom. Onze experts komen naar een stad met demos en hands-on sessies over digitale Google tools die scholen kunnen gebruiken.

Partner Google for Education

Onze langdurige relatie en inzet met Google for Education wordt beloond en versterkt met een Focus Partner Status-update. 

Fourcast for Education is Specialized!

Fourcast for Education haalde de Google Specialized Partner EDUCATION titel binnen! 


Een Google Cloud-partner met een Specialisatie geeft het sterkste signaal van bekwaamheid en ervaring met Google Cloud af.

​Ons team

Ontdek het geweldige team achter Fourcast for Education!

Management

David Minne

Co-founder & Managing Partner

Head of Operations

david.minne@edu.fourcast.be


Olav Adami

Co-founder & Managing Partner

Head of Commercial

olav.adami@edu.fourcast.be


Joëlle Robberecht

Senior Manager

Head of Digital Transformation

joelle.robberecht@edu.fourcast.be


Marketing & Sales

Laura Borremans

Christophe Berton

Customer Success Manager 

Wallonië

christophe.berton@edu.fourcast.be 

Administratie en logistieke support

Elia Mariën

Midia Saleh

Chantal Clement

Gediplomeerde technici

Jeroen Seys

Maarten Deleu

Pedagogische experten

Tom Lambert

Sven Langhendries

Jan Driessens

Stefan Coppieters

Frans Demol

Sylvia De Mey

Roeland Van Rooy

Inge Mestdach