Ons aanbod in Nederland

Fourcast for Education is ervan overtuigd dat ict-integratie in de klas enkel effect heeft wanneer de school inzet op een doordacht, doelgericht en duurzaam ict-beleid met actieplan. Maar hoe begin je daar nu aan en waar moet je allemaal rekening mee houden?

Hoe zorg je ervoor dat het hele team op de digitale kar springt?

Technologie zinvol inzetten

Fourcast for Education helpt dagelijks honderden scholen met hun digitale transformatie. Wij leren leraren hoe ze technologie zinvol kunnen inzetten. Met ons pedagogisch budget helpen wij scholen een prioriteit te maken van de pedagogische ondersteuning van hun team.

Ons pedagogisch aanbod

Visie workshop

Om ict succesvol te implementeren in de klas is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en een duurzame strategie te ontwikkelen. 
Meer weten

Digital Journeys

Bij een Digital Journey wordt de leraar in beweging gezet. De focus ligt op een leerproces op maat over een langere periode om digitale geletterdheid te maximaliseren bij iedereen.
Meer weten

DigiSlim

De DigiSlim-bevraging gaat de situatie in scholen in kaart brengen. DigiSlim peilt naar de houding tegenover technologische veranderingen en bekijkt hoe jouw school zo snel en efficiënt mogelijk werk kan maken van visie- en beleidsontwikkeling, software en professionalisering.

Meer weten

Change Management

Samen met de school wil Fourcast for Education op zoek gaan naar de beste aanpak om de ict-visie van de school vorm te geven en te implementeren. Er wordt in samenwerking met de directe en leraren een individueel traject opgesteld van begin tot eind. Meer weten

Future Move

Ontdek Future Move, een inspirerende en innovatieve pedagogische studiedag voor het volledige schoolteam. Proef van de toekomst van het onderwijs in ‘bootcamp-style’ met een goede mix van educatie en plezier.


Meer weten

Certified Educator

Het Certified Educator traject stelt leraren, ict-coördinatoren en directies in staat om technologie op een efficiënte in te schakelen. Het curriculum is onderverdeeld in verschillende sessies die bedoeld zijn om leraren de correcte vaardigheden aan te leren en te ondersteunen bij het implementeren van Google Workspace of MS Office 365  binnen de school

Meer weten

Vragen of meer info? Contacteer ons!

Malcolm Kratz

Digital Transformation Expert
+32 467 05 47 94