Onze hardware partner HP draagt bij aan een kwalitatief hoogwaardig onderwijs.

Inspirerende resultaten

HP oplossingen voor het onderwijs geven leerlingen overal en altijd toegang tot het lesmateriaal, de onderwijsprogramma's en samenwerking die zij nodig hebben voor studie die een nuttig resultaat oplevert voor henzelf.


De HP Education Edition producten zijn ontwikkeld en gebouwd voor mobiele, gemengde lesomgevingen en ze hebben tot doel om altijd en overal creativiteit, samenwerking en een kritische zienswijze te bevorderen. Om als EE-device te kwalificeren moeten apparaten op vier aspecten aan strenge testcriteria voldoen: robuuste behuizing, een lange batterijlevensduur, 2x2 wireless1 van de hoogste kwaliteit en ingebouwde tools om les te geven en te leren.

HP Education Editions

HP heeft voor het maken van de Education Editions (EE) feedback verzameld van duizenden docenten, leerlingen en leidinggevenden. Met deze feedback garanderen ze kwaliteitsvolle producten, neem een kijkje naar ons aanbod.

Aanbod

Op zoek naar tips & tricks om met Chromebooks te werken in jouw school? ​Bekijk onze pedagogische DIY video's!

HP Chromebook x360 11 G4 EE: lesgeven en leren op een 
productieve manier

Lesgeven en leren gebeurt steeds meer op een digitale manier. Vergeet klassieke handboeken en stapels papieren. Vanaf nu maken zelfs kinderen uit de lagere school hun taken op digitale leerplatformen én wordt er zelfs op afstand lesgegeven. Ook in de toekomst zullen we meer evolueren naar digitaal onderwijs waarbij er op een dynamische manier lesgegeven en geleerd wordt mét oog voor ieder individu. Bereid je voor op de digitale toekomst met de HP Chromebook x360 11 G4 EE.


De ideale technologische ondersteuning tijdens je onderwijsactiviteiten

Lesgeven en leren, dat doe je tegenwoordig overal: op school, maar evengoed thuis in de woonkamer, de tuin, de werkkamer … Je hebt bijgevolg nood aan een robuust en betrouwbaar toestel. Een convertible apparaat waarop je vlot kan samenwerken en makkelijk verbinding mee kan maken. De HP Chromebook x360 11 G4 EE vormt jouw ideale technologische ondersteuning! 

Is jouw school klaar voor het Chromebook avontuur? 
Onze experts vertellen je graag over de mogelijkheden voor de wensen voor jouw school. 

Contacteer ons