Google Experience Room

Creëer een digitale werkomgeving die nauw aansluit bij de leefwereld van jongeren en waarin leerlingen zich maximaal kunnen ontplooien. Kom langs in onze Google for Education Experience Room te Kortrijk en test alle Google tools voor scholen zelf uit. Daarnaast hebben we ook heel wat producten die perfect aansluiten op en samenwerken met Google tools: touchscreens, laadoplossingen, interactieve beamers, enz.

Demotoestellen

Wil je graag eerst enkele toestellen testen? Wij hebben een verschillende Chromebooks ter beschikking die we gratis aan scholen uitlenen. Je kan deze toestellen op jouw school testen of in onze Experience Room in Kortrijk. Neem contact met ons op om een of meerdere toestellen te reserveren voor testdoeleinden.

Inspiratiedag

Een dag waarop de directie van jouw school Google for Education, Fourcast for Education en de mogelijkheden van digitalisatie leert kennen. De toepassingen van VR, 3D-printing en drones in het onderwijs mogen niet ontbreken. Een leerrijke, interessante en vooral leuke dag voor iedereen, waarbij verschillende visies en denkpistes over de toekomst van het onderwijs gedeeld worden.