Future Move

Een actieve, inspirerende en innovatieve pedagogische studiedag, voor en door onderwijsmensen!

Is jouw school al on te move?

Een ervaring die jouw schoolteam laat zien en voelen wat er vandaag al mogelijk is aan digitalisering in het onderwijs. Dan is onze Future Move de juiste formule! Breng je school digitaal in beweging met Google Workspace for Education en tal van andere interessante tools! Kom samen met inspirerende leerkrachten en ontdek hoe we jouw onderwijsteam digitaal kunnen versterken en aan de ICT-eindtermen kunnen werken. 


Om een effectieve en innovatieve ICT-visie op school te hanteren moet heel je team aan boord zijn. Budget is vaak een boosdoener voor scholen waardoor soms bespaard wordt op de pedagogische ondersteuning voor het team. Fourcast for Education wil dit aanpakken en scholen helpen bij hun digitale reis. Per aangekochte beheerde Chromebook bij Fourcast for Education krijg je als school €5,00 pedagogisch budget dat je vrijblijvend kan spenderen binnen ons pedagogisch aanbod.

Wat wint jouw schoolteam erbij?

Future Move is de inspiratie als je met het volledige schoolteam in ‘bootcamp-style’ een innovatieve, pedagogische uitdaging wil aangaan. Een gezellige mix van plezier, ontspanning en topeducatie maar steeds gekoppeld aan de onderwijspraktijk van morgen. Wij brengen een nieuwe digitale dynamiek in jouw school! Samenwerken aan innovatief onderwijs én de toekomst van onze studenten bij jou op school of in onze experience ruimte

We sturen jouw leerkrachten naar huis met inzichten in verschillende tools en hun impact ervan op hun onderwijs én studenten.

Future Move

Okay, let's do this!

Ons programma houdt rekening met de zes gebieden die wij belangrijk vinden om innovatieve leermogelijkheden te faciliteren: creativiteit, betrokkenheid, evalueren en feedback, samenwerking, differentiatie en kritisch denken. Daarnaast maak je kennis met tal van digitale competenties waarmee je aan ICT-eindtermen werkt.

Future Move

Wat zal de toekomst brengen voor onze studenten? Welke vaardigheden worden belangrijk? Waarom is het belangrijk om als school digitaal mee in beweging te gaan? Wat kan jij als leerkracht morgen in jouw klaslokaal veranderen.

Digitale escape 

Aan de hand van een digitale escape ontdekken de deelnemers de creatieve mogelijkheden van het inzetten van platformoverschrijdende apps in de les.

Digitaal in beweging

Tijdens deze workshops maken de teams kennis met inzichten in verschillende tools, richten we ons op de juiste integratie van technologie om creatieve en innovatieve leermogelijkheden te bevorderen: digitaal evalueren, digitale basisvaardigheden, digitale betrokkenheid, digitaal samenwerken, logisch digitaal. 

Wat is inbegrepen?

Toestellen

Ons team voorziet toestellen voor alle deelnemers en de nodige apparatuur voor de opleiding.

Lunch

Je hoeft geen boterhammetjes mee te nemen. Wij voorzien lunch voor iedereen indien de Future Move georganiseerd wordt in één van onze kantoren.

Goodies

Je gaat niet met je lege handen naar huis. Wij voorzien een aantal goodies om mee te nemen naar jouw klas. 

Future Move

Ontdek en proef

Deelnemers kunnen tussentijds ook proeven van de inzetbaarheid van toestellen, artificiële intelligentie ontdekken, virtual reality ervaren, en zoveel meer.