Is jouw school al on te move?

Op zoek naar een actieve, inspirerende, innovatieve pedagogische studiedag, voor en door onderwijsmensen? 


Een ervaring die jouw schoolteam laat zien en voelen wat er vandaag al mogelijk is aan digitalisering in het onderwijs. Dan is onze Future Move de juiste formule! Breng je school digitaal in beweging met Google Workspace for Education en tal van andere interessante tools! Kom samen met inspirerende leerkrachten en ontdek hoe we jouw onderwijsteam digitaal kunnen versterken en aan de ICT-eindtermen kunnen werken. 

Wat wint jouw schoolteam erbij?

Future Move is de inspiratie als je met het volledige schoolteam in ‘bootcamp-style’ een innovatieve, pedagogische uitdaging wil aangaan. Een gezellige mix van plezier, ontspanning en topeducatie maar steeds gekoppeld aan de onderwijspraktijk van morgen. Wij brengen een nieuwe digitale dynamiek in jouw school! Samenwerken aan innovatief onderwijs én de toekomst van onze studenten bij jou op school of in onze experienceruimte van 360 m2. 

We sturen jouw leerkrachten naar huis met inzichten in verschillende tools en hun impact ervan op hun onderwijs én studenten.

Future Move

Okay, let's do this!

Ons programma houdt rekening met de zes gebieden die wij belangrijk vinden om innovatieve leermogelijkheden te faciliteren: creativiteit, betrokkenheid, evalueren en feedback, samenwerking, differentiatie en kritisch denken. Daarnaast maak je kennis met tal van digitale competenties waarmee je aan ICT-eindtermen werkt.

Future Move

Wat zal de toekomst brengen voor onze studenten? Welke vaardigheden worden belangrijk? Waarom is het belangrijk om als school digitaal mee in beweging te gaan? Wat kan jij als leerkracht morgen in jouw klaslokaal veranderen.

Digitale escape 

Aan de hand van een digitale escape ontdekken de deelnemers de creatieve mogelijkheden van het inzetten van Google Apps in de les.


Digitaal in beweging

Tijdens deze workshops maken de teams kennis met inzichten in verschillende tools, richten we ons op de juiste integratie van technologie om creatieve en innovatieve leermogelijkheden te bevorderen: digitaal evalueren, digitale basisvaardigheden, digitale betrokkenheid, digitaal samenwerken, logisch digitaal. 

Wat is inbegrepen?

Chromebooks

Het Team voorziet Chromebooks voor alle deelnemers en de nodige apparatuur voor de opleiding.

Lunch

Je hoeft geen botterhammetjes mee te nemen. Wij voorzien lunch voor iedereen. 

Goodies

Je gaat niet met je lege handen naar huis. Wij voorzien een aantal goodies om mee te nemen naar jouw klas. 

Future Move

Ontdek en proef

Deelnemers kunnen tussentijds ook proeven van de inzetbaarheid van Chromebooks, artificiële intelligentie ontdekken, virtual reality ervaren met Google Expeditions, en zoveel meer. 


Ontdek kunst en cultuur met AR in Google Arts & Culture, probeer wetenschappelijke experimenten uit met Google Science Journal, ...