Onze nieuwe Office Manager, Midia!

By - Fourcast
22.04.21 04:48 PM
nieuwe collega


Ons team blijft groeien en dat is ook het doel van onze nieuwe aanwinst. We zijn erg blij om ons team te versterken met Midia Saleh. Midia is onze nieuwe Office Manager. Ze is er helemaal klaar voor. Hartelijk welkom Midia! Lees haar inleiding hier.



Korte biografie 


Hi, ik ben Midia, Fourcast for Education nieuwste Office Manager. Na mijn studies Office Management, begon ik 4 jaar geleden aan mijn eerste job als Office Manager bij Brussels Ketjep, het eerste Belgische ketchup merk. Daar heb ik enorm veel bijgeleerd, ervaring opgedaan en geproefd (van de sauzen). Op zoek naar een volgende uitdaging, kwam ik terecht bij Fourcast for Education.


Buiten de werkuren sport ik graag, ga ik op pad met vrienden en het liefst van al reis ik. Het ontdekken van nieuwe culturen, lekker eten en mooie herinneringen met familie en vrienden is waar ik van geniet ! 



Waarom Fourcast for Education?


Het jong dynamisch team sprak mij enorm aan. Een goede sfeer op het werk vind ik persoonlijk belangrijk. Fourcast for Education is een innovatief bedrijf dat bijdraagt tot de digitalisering van het onderwijs.

Onderwijs is een enorm belangrijk aspect voor onze samenleving, daarom interesseert het implementeren van gebruiksvriendelijke technologie mij.


Ik vind het geweldig een bijdrage te leveren aan het innoveren van het onderwijs. Het zijn tenslotte de leiders van morgen die nu op de schoolbanken zitten. 



Het beste aan Google is …


Innovatie! De google-tools die het voor mensen, bedrijven en scholen mogelijk maakt zich verder te ontwikkelen, zijn bijzonder. Dat maakt Google de perfecte fit voor iedereen ! 



Wil jij ook deel uit maken van ons dynamisch en gemotiveerd team?
Bekijk de vacatures of solliciteer spontaan!

VACATURES