Meet Elia, onze nieuwe Project Manager

By - RMA
30.11.20 01:53 PM
Zoals de titel van dit artikel het zegt, we zijn erg blij om ons team te versterken met projectmanager Elia Marien. Elia zal Education projecten beheren en helpen met de digitalisering van scholen. Hartelijk welkom, Elia! Lees haar introductie hieronder!Korte biografie 


Hi, ik ben Elia. Na mijn studies handelsingenieur ben ik de IT in gerold. Bij HP, mijn vorige werkgever, kreeg ik interesse in de onderwijssector en leerde ik Fourcast for Education kennen. Intussen werk ik hier als project manager, superfijn.


Buiten de werkuren loop ik graag en ben ik ook nogal vaak in het buitenland te vinden. Aangezien ik ook nog niet zo lang verhuisd ben, komen er in huis ook nogal wat “projectjes” boven.Waarom Fourcast for Education?


De onderwijswereld ondergaat op dit moment enorm grote veranderingen: leerplannen worden aangepast om kinderen digitaal mee te krijgen, er verschijnen devices in de klas en als leerkracht moet je dit maar allemaal in goede banen leiden. 


De manier waarop Fourcast for Education hiermee kan helpen en begeleiden vind ik heel waardevol en echt een hele uitdaging. Daarnaast bestaat ons team uit allemaal supergemotiveerde enthousiastelingen die ook weten waarover ze praten aangezien de meesten nog met een voet in het onderwijsveld staan.


" Van zo’n mensen kunnen bijleren en bijdragen aan het onderwijs van morgen klonk voor mij als een ideale job.
- Elia Marien, Project Manager, Fourcast for EducationHet beste aan Google for Education is...


Het werkgemak! Elke Google tool werkt heel intuïtief en met weinig uitleg. Je hoeft bijna nooit te gaan zoeken hoe je iets gebruikt, het wijst zichzelf meestal uit. Het enige wat al eens moeilijker te vinden is, is waar je een bepaalde file nu weer opgeslagen hebt op je Drive. En ook daar helpt Google mee via de enorm uitgebreide zoekfunctie! 


Wil jij ook deel uit maken van ons dynamisch en gemotiveerd team?
Bekijk de vacatures of solliciteer spontaan!

VACATURES