Welkom aan onze nieuwe enthousiaste Digitale Marketeer, Laura!

By - RMA
30.11.20 01:53 PM


Ons team blijft groeien en dat is ook het doel van onze nieuwe aanwinst Laura Borremans. Laura is onze nieuwe dynamische & creatieve Digitale Marketeer. Ze is er helemaal klaar voor. Hartelijk welkom Laura! Lees haar inleiding hier.



Korte biografie 


Hallo iedereen, ik ben Laura. Het nieuwste gezicht binnen het Fourcast for Education team. Na mijn studies Sociaal Werk en Communicatiemanagement ging ik aan de slag als Event & Communication Manager bij Discover Belgium, een evenementenbureau. Begin dit jaar viel het coronavirus ons land binnen, van evenementen organiseren was plots geen sprake meer. Al zoekend naar een nieuwe uitdaging, kwam ik bij Fourcast for Education terecht.


Buiten mijn werkuren ben ik vaak op pad. Je vindt mij terug op de leukste plekjes in Brussel of elders in België, bij mijn vrienden of op een prachtige plek in het buitenland. Door alom bekende redenen zijn bovenstaande activiteiten vandaag wat moeilijker. Gelukkig ben ik ook erg sportief en bestaat er iets als Netflix.



Waarom Fourcast for Education ?


Door de huidige omstandigheden is de onderwijswereld in volle overgang. Fourcast for Education heeft met zijn knowhow en tools veel bij te dragen tot deze veranderingen en kan ze zelf mee vormgeven. Ikzelf krijg het gevoel dat we mee geschiedenis schrijven en de toekomst in het onderwijs voor een stuk sturen. Om die reden ben ik vol enthousiasme meegestapt in het avontuur.



Het beste aan Google is …


hun efficiëntie en innovatie. Leren omgaan met de Google tools is kinderspel. De tools zijn logisch opgebouwd en makkelijk in gebruik, perfect voor gebruik binnen het onderwijs. Daarnaast denk ik bij Google spontaan aan innovatie. Het bedrijf staat bekend als pionier op het vlak van nieuwe technologieën en apps. Iets wat ik heel fascinerend vind. 






Wil jij ook deel uit maken van ons dynamisch en gemotiveerd team?
Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan!

VACATURES