4 redenen om met jouw school voor een Google Specialized Partner te kiezen

By - Fourcast
11.05.21 03:52 PM
4 redenen om met jouw school voor een Google Specialized Partner te kiezen

Hoera, Fourcast for Education haalde de Google Specialized Partner EDUCATION titel binnen! Wat zo speciaal is aan een Google Specialized Partner EDUCATION, naast het feit dat we de enige binnen de BeNeLux zijn? Een Google Cloud-partner met een Specialisatie geeft het sterkste signaal van bekwaamheid en ervaring met Google Cloud af. Deze organisaties ondergaan een strenge technische beoordeling, hebben gecertificeerde experts in dienst, tonen herhaalbaar klantsucces aan en hebben een bedrijfsplan om te investeren in hun specialisatiegebied. Ontdek hieronder wat dit voor jouw school betekent als je voor Fourcast for Education kiest:Kwaliteitslabel

Allereerst is het een kwaliteitslabel. Vandaag zijn er wereldwijd 46 Google Specialized Partner EDUCATION, waarvan 17 in Europa en 1 in de BeNeLux: Fourcast for Education. Een van de vereisten om Google Specialized Partner EDUCATION te worden, is om gecertificeerde werknemers in loondienst te hebben. Fourcast for Education heeft maar liefst +3 Google Certified Innovators, +5 Google Certified Trainers, +10 Google Certified Educator Level 2 en +15 Google Certified Educator Level 1 in haar team. Van expertise gesproken! We nemen ook scholen mee in ons ‘certificerings enthousiasme’. Zo werden meer dan 80 leerkrachten Google Certified Educator binnen de Brugse scholengroep Impact onder leiding van Cindy Cottenjé. Een echte bekroning van hun harde werk.


Succesverhalen

Succesverhalen spelen een enorm belangrijk rol als Google Specialized Partner EDUCATION. Samen met onze scholen streven wij naar een succesvolle en vlotte integratie van nieuwe technologieën en gemotiveerde leerkrachten die duurzaam innoveren. Wij claimen deze successen niet alleen, we moeten ze ook kunnen bewijzen. Onze projecten bij Scholengroep Impact, Scholengroep 20 en Scholengemeenschap De Zeemeeuw zijn hier een mooi voorbeeld van. Je bent in goede handen bij Fourcast for Education.


Pedagogische ondersteuning

Met onze toonaangevende pedagogische ondersteuning begeleiden we een startende school en dagen we zelf een ervaren school uit. Om een duurzame rol te blijven spelen in een continu veranderende omgeving, ontwikkelt een Google Specialized Partner EDUCATION continu nieuwe trajecten en ondersteuningsmiddelen. Fourcast for Education biedt pedagogische ondersteuning aan de hand van 4 pijlers: vraaggestuurde opleidingen, ICT bootcamps, Change management trajecten en het online leerplatform Schoolupdate


Langetermijnvisie

Fourcast for Education staat voor een langetermijnvisie en -begeleiding. We investeren in de relatie met de klant en doen dat op verschillende manieren. Van gratis webinars, het geven van tweemaandelijkse EduTalks (YouTube Live) tot het herinvesteren van 5 EURO pedagogisch budget voor scholen die beheerde Chromebooks bij ons aankopen. We zorgen voor een 360 graden ondersteuning voor onze klanten, zorgen zijn verleden tijd.
Benieuwd hoe wij samen jullie digitaal succesverhaal kunnen schrijven?


Contacteer ons