Pedagogisch aanbod

Gebruik jij ICT met het oog op de toekomst? 

Opleidingen

Visie workshop

Nog op zoek naar hoe jullie school het best omgaat met Digisprong? De visie workshop helpt jouw school bij het uitwerken van het ICT-beleid.

Zet de eerste stap naar een duurzame visie en strategie voor digitalisering in jouw school met Fourcast for Education.

Meer informatie
Opleidingen

Opleidingen

Door middel van duurzame opleidingen, bootcamps, trajecten en workshops willen wij leerkrachten het vertrouwen geven ICT op de juiste manier in te zetten. Je vindt bij ons een ruim aanbod aan praktische opleidingen rond hedendaagse platformoverschrijdende ICT-toepassingen.

Meer informatie
Opleidingen

DigiSlim

Het is belangrijk om de beginsituatie in kaart brengen om nadien gerichte investeringen te doen op vlak van o.a. visie- en beleidsontwikkeling, de aankoop van hardware, software en professionalisering. Wij helpen je graag om de digitalisering op jouw school te analyseren en verder te begeleiden!

Meer informatie
Future Move

Pedagogische studiedag

Op zoek naar een actieve, inspirerende, innovatieve pedagogische studiedag? Ons team van pedagogische experten zorgt voor een unieke ervaring die jouw schoolteam laat zien en voelen welke digitale tools je kan inzetten in het onderwijs van de toekomst.


Meer informatie
Schoolupdate

Schoolupdate

Ontdek het online leerplatform Schoolupdate en dompel je onder in een breed aanbod aan kwaliteitsvolle platformoverschrijdende opleidingen. Volg de lessen volgens je eigen ritme.
Meer informatie
Change Management

Change Management

Samen met de school gaat Fourcast for Education op zoek naar voor hen de beste aanpak om de ICT-visie van de school te implementeren en een positieve verandering teweeg te brengen. We zetten in op verandering met enthousiasme van onderuit, met overtuiging en goesting, met de wil om te gaan voor de gedragen visie en keuzes van de school. 

Meer informatie