Pedagogisch aanbod

Gebruik jij ICT met het oog op de toekomst? 

Google for Education

Opleidingen

Door middel van duurzame opleidingen, bootcamps, trajecten en workshops willen wij leerkrachten het vertrouwen geven ICT op de juiste manier in te zetten. Je vindt bij ons een ruim aanbod aan praktische opleidingen rond Google for Education en andere hedendaagse ICT-toepassingen.

Meer informatie
nascholing

Future Move

Op zoek naar een actieve, inspirerende, innovatieve pedagogische studiedag, voor en door onderwijsmensen? Een ervaring die jouw schoolteam laat zien en voelen wat er vandaag al mogelijk is aan digitalisering in het onderwijs.


Meer informatie
Google Classroom

Schoolupdate

Ontdek het online leerplatform Schoolupdate en dompel je onder in een breed aanbod aan kwaliteitsvolle Google for Education opleidingen. Volg de lessen volgens je eigen ritme.
Meer informatie
Google Drive

Change Management

Samen met de school gaat Fourcast for Education op zoek naar voor hen de beste aanpak om de ICT-visie van de school te implementeren en een positieve verandering teweeg te brengen. We zetten in op verandering met enthousiasme van onderuit, met overtuiging en goesting, met de wil om te gaan voor de gedragen visie en keuzes van de school. 

Meer informatie
Google for Education

Pedagogisch budget

Per aangekochte beheerde Chromebook bij Fourcast for Education krijg je als school €5,00 pedagogisch budget dat je vrijblijvend kan spenderen binnen ons pedagogisch aanbod.

Meer informatie
Google for Education

Edutalk

Deze Edu Talks zijn er om alle Google enthousiastelingen op de hoogte te brengen van de nieuwste ideeën, tips en weetjes in onderwijsland. Alle leerkrachten, ICT-coördinatoren, en directies zijn welkom om deel te nemen.

Meer informatie